Úvod Reference Rozpouštění krusty

Rozpouštění krusty

BPS Turá Lúka, Slovensko

  • BPS 1,0 MW
  • Primární fermentor o objemu 4 000 m3, fermentační teplota 40 °C
  • Krusta o mocnosti 1 m, složená z nezfermentované kukuřičné siláže a travní senáže
  • Celková doba rozpouštění krusty: 2 týdny

BPS Opava-Kylešovice, Česká Republika

  • BPS 550 kW
  • Sekundární fermentor o objemu 2 700 m3, fermentační teplota 43 °C
  • Krusta o mocnosti 2-3 m, složená výhradně z nezfermentované slámy
  • Celková doba rozpouštění krusty: 4 týdny

BPS Smolinské, Slovensko

  • BPS 1,0 MW
  • Sekundární fermentor o objemu 2 700 m3, fermentační teplota 42 °C
  • Krusta o mocnosti 3-5 m, složená z nezfermentované kukuřičné siláže, travní senáže a slámy
  • Celková doba rozpouštění krusty: 5 týdnů

BPS Novosedly, Česká Republika

  • BPS 600 kW
  • Primární fermentor o objemu 2 700 m3, fermentační teplota 42 °C
  • Krusta o mocnosti 0,5 m, složená z nezfermentované travní senáže
  • Celková doba rozpouštění krusty: 1 týden
Novinky v oboru
V Třeboni jsme představili novinku...
24.01.2019

Dne 4. října 2018 proběhl v krásném prostředí Lázní Aurora v Třeboni již 18. ročník největší odborné

Dánsko: Nový event se zaměřením na...
23.01.2019

Dne 16. ledna 2019 se poprvé otevřely dveře na zcela nové konferenci BioEnergy, bioplynové inovace, která se konala při příležitosti

Americké letiště chce jako první využívat...
18.01.2019

Podle Airport World se chce mezinárodní letiště Seattle-Tacoma stát prvním letištěm ve Spojených státech vyhřívaným výhradně

starší články
Kontakty
NovaEnergo s.r.o.

Nám. 14. října 1307/2
150 00 Praha 5

+420 257 325 117
+420 777 208 020
info@novaenergo.cz

zobrazit na mapě