Úvod Články Wärtsilä bude poskytovat servis pro šest zařízení na úpravu bioplynu Nature Energy

Wärtsilä bude poskytovat servis pro šest zařízení na úpravu bioplynu Nature Energy

10.09.2022

Technologická skupina Wärtsilä podepsala dvouletou servisní smlouvu na míru s dánskou společností Nature Energy, předním provozovatelem zařízení na zušlechťování bioplynu.

Dohoda se vztahuje na šest stávajících bioplynových stanic v různých částech Dánska, které jsou všechny vybaveny technologií Wärtsilä pro upgrading bioplynu (Puregas).

Mezi zvláštní prvky dohody patří každoroční bezpečnostní kontrola, služba know-how, která analyzuje provoz a poskytuje doporučení a rady, a nepřetržitá podpora vzdáleného monitorování. Provozní výkonnost, účinnost a spolehlivost šesti zařízení se zvyšuje díky kombinaci těchto funkcí spolu s plánovanou údržbou.

Servisní smlouvy Wärtsilä jsou nedílným prvkem v rámci strategie podpory životního cyklu společnosti. Jsou navrženy tak, aby zajistily dostupnost zařízení s předvídatelností nákladů, a lze je přizpůsobit konkrétním potřebám zákazníka.

 

Zdroj: BioEnergy Insight, 9. září 2022

Novinky v oboru
Hodnocení výroby elektřiny z bioplynu v roce...
08.04.2024

Přinášíme aktuální statistiky týkající se výroby bioplynu v loňském roce (k 31. 12. 2023), které jsme zpracovali

BIOGEST podepisuje dopis o záměru pro svůj...
03.04.2024

Společnost BIOGEST America Inc podepsala dopis o záměru (LOI) na společný vývoj a financování projektu výroby obnovitelného

Elektrárna Edenderry bude připojena k irské...
03.04.2024

Společnost Gas Networks Ireland oznámila, že připojí komplex obnovitelných zdrojů energie Edenderry společnosti Bord na Móna

starší články
Kontakty
NovaEnergo s.r.o.

Nám. 14. října 1307/2
150 00 Praha 5

+420 777208020
stambasky@novaenergo.cz

  

zobrazit na mapě