Úvod Články V rámci projektu Biogas Action byl vydán nový online soubor nástrojů zaměřený na úspěšné instalace bioplynu v Evropě

V rámci projektu Biogas Action byl vydán nový online soubor nástrojů zaměřený na úspěšné instalace bioplynu v Evropě

01.03.2018

V rámci projektu EU Biogas Action je nyní pro uživatele k dispozici nová online sada nástrojů pro zkoumání úspěšných zařízení pro bioplyn v celé Evropě. 

V rámci projektu EU Biogas Action je nyní pro uživatele k dispozici nová online sada nástrojů pro zkoumání úspěšných zařízení pro bioplyn v celé Evropě.

Sada nástrojů také umožňuje procházet rozsáhlou databázi projektu Biogas Action a poskytovat stávající nástroje a pokyny pro propagaci bioplynu v Evropě, aby se podpořil rozvoj provozních zařízení na výrobu bioplynu nebo aby se našly odpovědi na plánované projekty bioplynu.

Najděte svoje optimální nastavení bioplynové stanice

Nový panel nástrojů byl k dispozici pro uživatele, aby prozkoumali úspěšné instalace bioplynu v celé Evropě a našli dokonalou kombinaci pro své vlastní místní podmínky. Navigace je snadná díky filtrům, které umožňují promítání instalací na základě použití substrátu, typu výstupu a přijaté podpory.

Pro každou bioplynovou stanici je k dispozici rozsáhlý profil, včetně exkluzivních informací týkajících se jejich příběhu, regionální integrace, finančních podmínek, výstupu / využití produktů a technických údajů.

Informace o právním zázemí 30ti evropských zemí a jejich vlivu na rozvoj národního bioplynového průmyslu spolu se sledováním cílů NREAP jsou rovněž součástí souboru nástrojů.

Další informace o vnitrostátních právních předpisech a vývoji v průmyslu naleznete v dokumentaci 2.3 týkající se bioplynu a v Evropské statistické zprávě o bioplynu za rok 2017.

Objevte nejvhodnější nástroje, které jsou k dispozici pro vývoj vašeho projektu

Další funkcí panelu nástrojů je zobrazit rozsáhlou databázi projektu Biogas Action, která poskytuje stávající nástroje a pokyny pro propagaci bioplynu v Evropě s cílem podpořit rozvoj vašeho provozního zařízení na výrobu bioplynu nebo najít odpovědi na plánovaný projekt bioplynu.

Uživatelé se mohou navigovat pomocí četných filtrů, jako je jazyk, substrát, výstup, typ podpory a velikost zařízení, a najít další informace a vysvětlení (politiky, technické, tržní, školení a vzdělávání), které jsou vhodné pro jejich očekávanou aplikaci.

Mezi dostupné nástroje patří projekty EU, národní a regionální projekty, příběhy o úspěchu, dokumenty o politice / legislativě, mapy, software, videa a další.

Konzultace s nástroji najdete na této stránce: http://tools.biogasaction.eu/#/

Více informací o projektu EU pro bioplyn: www.european-biogas.eu/2016/05/27/biogas-action/

Zdroj: EBA

 

Novinky v oboru
Hodnocení výroby elektřiny z bioplynu v roce...
08.04.2024

Přinášíme aktuální statistiky týkající se výroby bioplynu v loňském roce (k 31. 12. 2023), které jsme zpracovali

BIOGEST podepisuje dopis o záměru pro svůj...
03.04.2024

Společnost BIOGEST America Inc podepsala dopis o záměru (LOI) na společný vývoj a financování projektu výroby obnovitelného

Elektrárna Edenderry bude připojena k irské...
03.04.2024

Společnost Gas Networks Ireland oznámila, že připojí komplex obnovitelných zdrojů energie Edenderry společnosti Bord na Móna

starší články
Kontakty
NovaEnergo s.r.o.

Nám. 14. října 1307/2
150 00 Praha 5

+420 777208020
stambasky@novaenergo.cz

  

zobrazit na mapě