Úvod Články Německý Agraferm by měl stavět tři bioplynové stanice v Jižní Koreji

Německý Agraferm by měl stavět tři bioplynové stanice v Jižní Koreji

03.12.2015

Německý dodavatel bioplynových, biometanových a recyklačních stanic Agraferm Technologies expanduje v rámci své mezinárodní strategie na asijský trh.

Německý dodavatel bioplynových, biometanových a recyklačních stanic Agraferm Technologies expanduje v rámci své mezinárodní strategie na asijský trh.

Společnost si za sídlo své dceřiné firmy AF Biogas, která by měla začít fungovat na konci roku 2015, vybrala jihokorejský Soul. Klíčovými tématy korejské scény ochrany životního prostředí je v současnosti udržitelné nakládání s hnojem a odpady a aktivní ochrana vod.

Agraferm plánuje do roku 2017 postavit tři bioplynové stanice, které mu budou zpočátku sloužit k zaručení stabilního přenosu znalostí a komplexnímu vyškolení personálu. Podle společnosti je technologie Agraferm velmi vhodná pro potřeby Korey, ve které intenzivní zemědělství a chov hospodářských zvířat ohrožuje podzemní i povrchové vody a přispívá k růstu emisí CO2.

Stanice budou přispívat k environmentálně šetrnému nakládání s odpady a obnově energie z odpadních materiálů jako je hnůj, kejda či zbytky potravin.

 

Zdroj: BioEnergy Insight, 16. listopadu 2015

Novinky v oboru
Hodnocení výroby elektřiny z bioplynu v roce...
08.04.2024

Přinášíme aktuální statistiky týkající se výroby bioplynu v loňském roce (k 31. 12. 2023), které jsme zpracovali

BIOGEST podepisuje dopis o záměru pro svůj...
03.04.2024

Společnost BIOGEST America Inc podepsala dopis o záměru (LOI) na společný vývoj a financování projektu výroby obnovitelného

Elektrárna Edenderry bude připojena k irské...
03.04.2024

Společnost Gas Networks Ireland oznámila, že připojí komplex obnovitelných zdrojů energie Edenderry společnosti Bord na Móna

starší články
Kontakty
NovaEnergo s.r.o.

Nám. 14. října 1307/2
150 00 Praha 5

+420 777208020
stambasky@novaenergo.cz

  

zobrazit na mapě